Welkom in Brasserie Tapperij de Poortwachter

Het orginele Belgian Beer Cafe® concept in Culemborg

Het Belgian Beer Cafe concept heeft zich reeds bewezen in een groot aantal landen zoals: Australië, Nieuw Zeeland, Spanje, Frankrijk, en Japan , en is alweer sinds december 2006 in ons eigen Culemborg.

Het verwijst naar de typische volkscafés in België uit de jaren ‘30 tot ‘50. Het is eten en drinken in een informele Vlaamse sfeer. We bezorgen u een echte authentieke Belgische avond. Geniet van de Belgische hoogstandjes op onze lunch- en dinerkaart. En onze ruime sortering van meer dan 50 Belgische bieren van de tap en op fles.

De Tapperij

Sinds 1 oktober 2017 zijn wij, Daan en Renée, de trotse eigenaren van de Tapperij. Samen met ons gedreven, enthousiaste team staan we klaar om u welkom te heten. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie of een van de 80+ speciaal biertjes, maar ook lunchen en dineren kan bij de Tapperij. Zin om even bij te praten onder het genot van iets speciaals? Reserveer dan een high tea of high beer. Let op, dit moet u wel minimaal 3 dagen van te voren reserveren. Bij mooi weer is ons gezellige terras geopend. Vanaf hier heeft u een mooi uitzicht over de markt van Culemborg.